De Tuinmol...Uw blind vertrouwen waard. Login

 - 

Registratie voor nieuwe klanten
U bent hier
> Bedrijven >
Aanleg
Printen

Tuinaanleg

Tuinaanleg - _FOTO 1

Een tuinontwerp realiseren op het terrein vraagt veel vakmanschap en omhelst verscheidene professionele disciplines, elk met hun specifieke materiaal. Grondwerken, hoogtemeting, fundering, bestrating, elektriciteit, beregening, etc. Plantgoederen, plantvoorbereiding, aanplanting, bodemverbeteraars en meststoffen zijn maar enkele van deze disciplines.

De Tuinmol, steeds strevend naar perfectie en klantgerichtheid, weet als geen ander dat het onmogelijk is al het voorgaande professioneel te beheersen en de actuele trends hierin op de voet te volgen.

Voor elk van deze disciplines zijn er ondernemers die zich uitsluitend gespecialiseerd hebben tot hun werkdomein. De Tuinmol werkt daarom samen met deze partners die zich hierin vervolmaakt hebben. Dit geeft u als klant de waarborg dat uw tuin op elk vlak steeds deskundig en professioneel gerealiseerd wordt.

Uiteraard heeft deze werkwijze meerdere voordelen voor u als klant, namelijk volledige keuze en vrijheid van ondernemers. Indien u handig bent en zelf bepaalde taken wenst uit te voeren, hoeft dit geen belemmering te zijn. Uiteraard, indien u wenst, worden al deze werken door ons gecoördineerd en opgevolgd.
 

Nu contact opnemen


Doorzoek onze website

Zoeken

Op zoek naar prijzen?

Wilt u een prijsopgave voor het ontwerp en de aanleg van uw tuin of voor een jaarlijks onderhoud? Neem dan nu contact met ons op.


Top
©2020 De Tuinmol
Made and loved by Rgbscape